De website Onliner uit Wit-Rusland heeft haar hand weten te leggen op de LG Nexus 4. Op de website worden enkele schitterende en duidelijke foto’s van de Nexus 4 zoals je hieronder kunt zien.

Naast deze duidelijke foto’s van de Nexus 4 bevestigd de Wit-Russische website eigenlijk wat we allang wisten van het toestel. Zo schrijven ze dat het toestel een variant is van de LG Optimus G die de werknaam LG E960 draagt. Natuurlijk is dat niet de naam waarmee dit toestel op de markt gaat verschijnen. Wij durven met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid te stellen dat het toestel de naam Nexus 4 zal krijgen.

Zoals al eerder aangegeven heeft de Nexus 4 een quad-core Snapdragon S4 processor, 2GB RAM geheugen en een 4.7 inch display dat draait op een resolutie van 1280 x 768. Het enige waar nog geen duidelijkheid over is is de versie van het besturingssysteem. Diverse geruchten wijzen erop dat het toestel wel eens de 4.2 versie van Android zou gaan draaien maar dit toestel draait volgens Onliner op 4.1.2. Dit kan weliswaar nog veranderen voor de release. We houden je op de hoogte!

Bron: The Verge

 

Tags: , , ,