Google heeft zojuist de uitnodigingen verstuurd voor haar Android event. Dit event zal plaats vinden in New York en wel op 29 oktober 2012. We kunnen er wel vanuit gaan dat op dit event veel ‘nieuws’ over de LG Nexus 4 naar buiten zal komen maar wellicht komen ook andere Nexus toestellen aan bod.

Er doen sinds een tijdje al diverse geruchten de ronde dat LG niet de enige Nexus fabrikant blijft. Zo zijn er al berichten voorbij gekomen waarin gesproken wordt over een 5 inch tablet / telefoon combinatie van HTC en een Nexus tablet met een display van 10 inch gemaakt door Samsung. We zijn erg benieuwd! Natuurlijk kijken we erg uit naar de Nexus 4 van LG maar ook eventuele andere Nexus toestellen zijn interessant.

De verwachting is ook dat we hier meer informatie over Android 4.2 krijgen. De Nexus 4 die we de laatste tijd voorbij hebben zien komen draait nog op 4.1.2 maar er zijn aanwijzingen dat de Nexus 4 op Android 4.2 zal gaan draaien.

29 oktober wordt een bijzondere dag voor tech industrie omdat naast het event van Google Microsoft haar Windows Phone 8 launch event ook gepland heeft. Verwacht maandag 29 oktober dus veel interessante nieuwtjes omtrent de Nexus 4 maar ook andere berichten over ontwikkelingen in de mobile industrie zullen we jullie niet onthouden. Google heeft zelfs een live video stream beloofd, zodra de locatie bekend is zullen we deze proberen te integreren op de website. Hou de website de komende tijd dus extra goed in de gaten!

 

Tags: , , , , , ,