Zojuist is het bericht verschenen dat de LG Nexus 4 wel degelijk naar Nederland komt en wel per direct. Het toestel wat is voortgekomen uit een samenwerking tussen fabrikant LG en zoekmachinegigant Google werd vorig jaar omstreeks november in diverse landen gelanceerd. Aangezien er vanaf het begin problemen waren met het uitleveren van het toestel was het nog maar de vraag of het toestel ooit naar Nederland zou komen. Dit blijkt dus toch het geval te zijn.

LG heeft in een verklaring aan Tweakers.net laten weten dat de 16GB versie bij verschillende grote retailers in de winkels zal komen te liggen.

“Wij zijn enorm blij dat het gelukt is om de Nexus 4 alsnog voor Nederlandse en Belgische Android-fans beschikbaar te maken gezien wij veel vragen van consumenten en veel lof van experts hebben ontvangen.”

De Nexus 4 zal verkocht worden met een bumper-case. Volgens de laatste berichtgeving gaat het toestel wel meer kosten dan de prijzen die we hebben gezien in andere landen waar het toestel al is verschenen. Zo wordt het toestel voor 349 euro verkocht  in de Duitse Play Store. De adviesprijs in Nederland is op dit moment 469 euro.

LG heeft laten weten dat het toestel per direct bij diverse telecomwinkels in Nederland beschikbaar is. Een uitgebreid prijzenoverzicht vind je binnen enkele dagen op speciale prijzenpagina.

 

Tags: