De LG Nexus 4 wordt inderdaad 29 oktober aangekondigd zoals we al een tijdje deden vermoeden. Volgens Amit Gujral, hoofd van LG Mobile Product Planning in India wordt het toestel 29 oktober officieel aangekondigd en zal eind November beschikbaar zijn voor de Indiase markt.

Volgens de Indiase medewerker zal Google het toestel aankondigen op het Android event waar we eerder al over schreven. Verder weet Gujral een aantal specificaties te bevestigen. Zo vertelt hij dat het toestel voorzien wordt van 4.7 inch display, een 1,5 GHz quad-core processor en inderdaad zal draaien op Android 4.2.

Al met al is deze berichtgeving niet heel vernieuwend. De meesten zaken hadden we allemaal voorbij zien komen, maar tot nu toe waren dit allemaal geruchten. Het feit dat dit nu officieel bevestigd wordt door een medewerker van LG bevestigt onze vermoedens alleen maar.

Rest alleen nog de vraag, wanneer zal het toestel beschikbaar zijn voor de Nederlandse markt? Wellicht dat op het Google Android event ook duidelijk wordt wanneer LG het toestel in andere toestellen op de markt wil gaan brengen. Binnenkort dus meer!

Bron: The Verge

 

Tags: , , ,