Vandaag verscheen er een afbeelding online waarop we een productenlijst zien van het bekende Carphone Warehouse.

Nexus 4 LG

Op bovenstaande afbeelding zie je duidelijk LG Nexus4 staan, zowel in het wit als in het zwart. Met dit gegeven rijzen natuurlijk een aantal vragen! Gaat het hier om de LG Nexus die we al diverse keren voorbij hebben zien komen de afgelopen dagen? Wordt LG Nexus4 de definitieve naam van het toestel?

Bron: Droid Life

LG Nexus toestellen

Het lijkt erop dat het hier om hetzelfde toestel gaat dat we al een aantal keer hebben gezien. Voor wat de naam betreft, niets is natuurlijk nog zeker. Het feit dat Carphone Warehouse deze naam er op nahoudt zegt eigenlijk nog niets. Het zou ook slechts om een naam voor intern gebruik kunnen gaan. Toch zijn er wel een aantal aanwijzingen voor dat dit wel de definitieve naam is. Zo is de volgende Nexus die verschijnt, deze dus, het vierde Nexus toestel. Samsung & HTC hebben voorafgaand aan LG ook Nexus toestellen ontwikkeld.

Een aanwijzing die dit enigzins tegenspreekt is dat LG Electronics Benelux de domeinnaam lgnexus.nl in plaats van lgnexus4.nl heeft vastgelegd zoals hieronder op de afbeelding te zien is.

LG Nexus SIDN

We kunnen er dus wel vanuit gaan dat het toestel er aan staat te komen op korte termijn. Het is nu nog even afwachten tot de Nexus officieel bevestigd wordt door LG. Met alle geruchten en berichten die overal op duiken over deze LG Nexus is het slechts een kwestie van tijd voordat de fabrikant de geruchten zal bevestigen.

 

Tags: , , ,